Ben je op zoek naar een opleiding om te werken en leren of een stage, dan biedt Sobé Zorg je mogelijkheden.

Beroepsbegeleidende leerweg (BBL)

Sobé Zorg is regelmatig op zoek naar mensen die via een BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL) opgeleid willen worden. Bij een dergelijk BBL-traject combineer je het werken en leren.

Vind jij het belangrijk dat je leert om zelfstandig te werken en bewust te functioneren als begeleider?
Gedurende de periode dat je bij ons werkt en leert gaan we hiermee aan de slag met jou. Je doet kennis en vaardigheden op en je ontwikkelt een professionele beroepshouding. Op onze locaties vind je een stimulerende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Werken en leren is daarmee een perfecte voorbereiding op de toekomst.

Beroepsopleidende leerweg (BOL)

Ook bieden we stageplaatsen aan voor verschillende MBO beroepsopleidingen (BOL), zowel in de zorg als bij de ondersteunende diensten.

Kiezen voor opgeleid worden binnen Sobé Zorg betekent dat je er niet alleen voor staat. Wij hebben namelijk werkbegeleiders die klaar staan om je te begeleiden en te adviseren. Daarnaast willen we ook graag van jou leren. Zo ontstaat een win-win situatie. Samen met je begeleider groei je toe naar de afronding van je studie en ook daarna wil Sobé Zorg wat bieden aan beginnende beroepsbeoefenaren zoals jij!
Kijk bij vacatures om te kijken of we momenteel opleidingsplaatsen hebben.

Onze erkenningen

  • Medewerker (financiële) administratie Niveau 2
  • Medewerker secretariaat en receptie Niveau 2
  • Office assistant (Secretaresse) Niveau 3
  • Helpende Zorg en Welzijn Niveau 2
Nog vragen?

Neem gerust contact op met ons. Wij zijn elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur te bereiken op telefoonnummer 074- 852 6888. Of mail je vraag naar info@sobe-zorg.nl.